Programma workshops (voorbeelden workshops,echter steeds in afspraak met Geert en afhankelijk van de vaardigheden van de groep)
Module Chocolade
- Basisworkshop: studentenhavers (Basistechniek tempereren van chocolade) : deze workshop is een ideale start voor een teambuilding waar men de basistechnieken aanleert.
- Truffels (Likeur of botertruffels)
- Verrassende Pralines (Snijpralines, ganache, slagroom, honing,praliné)
- Sinterklaas/kerst workshop (Sinterklaas en/of kerstfiguren)
- Valentijnsworkshop (Valentijnshart)
- Paasworkshop (Paaseieren in chocolade)
Module Chocolade-specialisatie
Module Taart en Gebak
- Biscuits
- Kleine gebakjes (Bladerdeeg, boterroom, fruit)
- Chocoladetaart
- Appelsien- en pompelmoestaart (speciaal)
- Fruittaarten
- Cakes (Chocolade,citroen, fruit)
Kinderworkshops (zie themaworkshops voor verdere uitleg)