Arrangement De Kleppe

foto de kleppeEen team- of workbuilding organiseren is een ontspannende gebeurtenis welk als doel heeft medewerkers, partners, zakenrelaties, verenigingen of vrienden dichter bij mekaar te brengen.

Wenst u hier als bedrijf een daguitstap of zelfs een meerdaagse van te maken dan kan dit zeker. Op een afstand van 200 m van onze locatie werken wij samen met “De Kleppe” (zie website: dekleppe.be) een vakantiehuis(met A+label) voor groepen, ideaal voor bedrijven, fietsersgroepen, wandelaars en natuurliefhebbers en uitstekend gelegen om rust, ontspanning, opleiding te combineren met een chocoladeworkshop!

De Kleppe beschikt over een groot gebouw (het oude klooster welke volledig vernieuwd werd), een verbouwde schuur, verschillende stallen, een interactieruimte, een speeltoestel voor kinderen en een grote belevingstuin. Er zijn 2 grote groepsaccomodaties die samen of afzonderlijk gehuurd kunnen worden. Samen bieden ze plaats aan 37 (13+24) mensen. Daarnaast zijn er ook nog 2 kleine modules (Mini-Kleppe) met een aparte ingang, telkens voor max 6 personen. De 4 modules kunnen ook onderling met elkaar verbonden worden. In totaal is er dus plaats voor 49 personen. De keukens zijn toegankelijk en uitgerust met alle nodige apparaten. Er kan gekozen worden voor zelfkook of traiteurdienst.

De tarieven vindt u op hun website en tegelijkertijd steunt u het sociaal project: “werk in zorg, zorg om werk”. logo-de-kleppe

Voor fietsers is er eveneens een fietsstalling ter beschikking

fietsstalling de kleppe