Teambuildingworkshops

teamaGemotiveerde teams zijn de motor van elk bedrijf. Die motor kan af en toe een extra impuls gebruiken, zeker in deze uitdagende tijden. Deze teambuilding workshop biedt uw bedrijf die kans. 

Uw team doet via onze workshop inspiratie op om met nog meer bezieling doeltreffend te kunnen samenwerken en tot een succesvol team te groeien. Bellewaerde, Universiteit Gent, Marsh, Kbc, Probatex en andere bedrijven konden dit al ervaren en sommigen kwamen reeds meerdere malen!

Teambuilding is dan ook meer dan mensen samen zetten, teambuilding gaat over het leren van competenties om samen op een effectieve manier te werken. Via onze workshop zal uw team zich realiseren dat een optimaal resultaat pas bereikt kan worden met en door de andere leden van het team.  Wanneer zij deze competenties op een aangename en lekkere manier kunnen ontdekken, dan is de eerste stap gezet om ook deze competenties binnen uw bedrijf toe te passen. Meteen ook een nuttige en aangename manier om uw medewerkers te belonen voor hun inzet.
Tevens zorgen wij voor wat spirit tussen de teams door een “chocoladeduel” tussen teams te organiseren. De chef doet op het einde een evaluatie van de verschillende resultaten en dit op basis van vooraf afgesproken criteria zoals bv creativiteit, look, knapperigheid,..

teambuildinggroepsfoto
Jong of oud, arbeider, bediende of kaderlid, onze chocoladeworkshop zal uw team verleiden om nog meer en beter samen dingen te realiseren op de werkvloer en zo de resultaten en de sfeer tussen het personeel van uw bedrijf mee helpen verbeteren. U kiest zelf welke mensen u met elkaar wenst te zien werken of wij stellen ad hoc een team samen om samen met chocolade aan de slag te gaan. 

Wij hebben ervaring met dergelijke teambuildings en aanvaarden per teambuilding maximum 20 personen, rekening houdend met de beschikbare ruimte. Eventueel kan ook gewerkt worden in shiften (voor-en namiddag) gelinked aan een fiets-of wandeltocht in de nabij omgeving.

Wij kunnen deze teambuilding, indien gewenst, combineren met een arrangement op maat zoals wandel-en of fietstocht, opleiding of presentatie. Overnachten in de buurt (+-200 m van onze locatie bevindt zich “De Kleppe) is eveneens mogelijk samen met de nodige infrastructuur (keuken,…) om een 2-daagse te organiseren. Contacteer ons hiervoor en bekijk het arrangement “De Kleppe”

Nog twijfels? kom ons eerst een bezoekje brengen zodat u een zicht hebt op wat wij u te bieden hebben en u zelf kan inschatten of dit aan uw verwachten voldoet.