Workshops

teambuildingBinnen het aangename kader van de pastorij en in het prachtige natuurgebied van Everbeek (Brakel) zal u onvergetelijke momenten beleven waarbij uw zintuigen op de proef zullen worden gesteld.

De combinatie van een leuke sfeer, creatief bezig zijn en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden aanleren maakt dat mensen zich tijdens een workshop optimaal kunnen ontspannen. En voor zij die niet kunnen weerstaan, hoort proeven er natuurlijk ook bij!

Aan het einde van de workshops neemt u niet alleen een massa van culinaire inspiratie mee naar huis maar ook het afgewerkte product waardoor u met uw familie en vrienden verder kan nagenieten.

 

teambuildingugentOnze workshops richten zich zowel naar beginners als naar meer gevorderden die meer willen bijleren op gebied van desserten.

Wil je eens genieten met je dierbaren (Moeder-dochter, vader-zoon, vrijgezellenavond,onder familie of vrienden) of gewoon onder collega’s, zakenrelaties of partnerships, contacteer ons en bekijk ons aanbod op deze site

Ook voor kinderen organiseren wij op speciale workshops waarbij ze letterlijk en figuurlijk een tijdje zoet zullen zijn. Ziehier ons aanbod: basisworkshop en themaworkshop.