Arrangement fiets-of wandeltocht

Een bezoek combineren met een  fiets-of wandeltocht ? Fietsen langs het heksenpad van “pays des collines”, Hoppebos (Vloesberg) of  Kluisbos verkennen? Everbeek is hét fiets-en wandelparadijs bij uitstek met pitoreske stops die de moeite waard zijn om te verkennen!foto kluisbos

Wanneer bijvoorbeeld de groep te groot is voor een chocoladeworkshop (bv >20 personen) en deze kan ingedeeld worden, is er een mogelijkheid om te werken met een voor- en namiddagprogramma per groep waar een fiets- of wandeltocht kan ingepast worden.

Wij kunnen dit voor u organiseren en op maat maken zodat u enkel maar hoeft te fietsen of te wandelen en genieten van de omgeving.plan kluisbos

Als fietsers en wandelaars kennen we de mooie paden om jullie groep hierin te laten begeleiden en u de mooiste plekjes te laten zien van de streek.  Kijk eveneens een naar het arrangement “De Kleppe” indien u met uw groep eveneens op zoek bent naar een overnachting of ruimte om te verblijven en een infrastructuur wenst of nodig hebt.

Contacteer ons hiervoor per mail en bezorg ons informatie mbt het gewenste aantal kilometers, type fiets (gewoon, koersfiets,mountainbike, ebike,…) en hoogtemeters en andere nuttige informatie (tijd, ervaring, stops om te eten of te drinken,enz)

Tot binnenkort!

heksenpad