Kinderworkshops

kinderworkshopkidsWillen je kids eens iets anders voor een verjaardagsfeestje of gewoon een leuke namiddag met andere leeftijdgenootjes beleven waarbij ze hun vingers en mondje kunnen aflikken?

Via onze workshops experimenteren we met chocolade en maken wij chocolollies, diertjes in chocolade, tekenen  met chocolade.

Met onze kinderworkshops houden wij je kids niet alleen zoet met chocolade maar leren ze tegelijkertijd nuttige vaardigheden en laten wij ze experimenteren met chocolade. Voor het organiseren van een kinderworkshop dienen wij een minimum van 13 kids te hebben en een maximum van 20 (afhankelijk van leeftijd en grootte mbt de beschikbare ruimte). Kinderworkshops gaan door vanaf 14uur en duren ongeveer 3uur.

Kom je niet aan het minimumaantal, bekijk eens of je de workshop niet kan laten doorgaan voor meerdere jarigen. kinderworkshop

 De leeftijd voor deze kinderworkshop is gericht op kinderen tussen 8 en 15 jaar. 

Wat mag je van deze kinderworkshop verwachten?

  • Je vriendjes en vriendinnetjes worden ontvangen met een eerlijke tas chocolademelk bereid met echte chocolade en melk van op de boerderij uit onze streek.
  • Vervolgens gaan wij na het handenwassen en aandoen van muts en schort over tot de interactieve workshop waarbij eerst alles wordt voorgedaan en uitgelegd door de chocolatier Geert. De voornamen van de kids worden op de muts vermeld zodat iedereen bij naam kan worden aangesproken. Af en toe eens smullen van de chocolade mag ook en hoort erbij.
  • Na het harde werk, sluiten wij af met 1 frisdrankje  per kind.  Indien gewenst (optioneel) kunnen wij voorzien in een chocoladecake voor de jarige om dit samen met zijn vriendjes op te smullen en de verjaardag nog eens extra in de verf te zetten. Vraag hierna.
  • Iedereen neemt wat hij heeft gemaakt mee naar huis om te tonen wat er in de workshop gemaakt werd (en nadien nog eens te smullen).

Nog niet overtuigd? Ziehier de reactie van de moeder na een verjaardagsfeestje: 

“bedankt voor het supergeslaagd verjaardagsfeestje van Yana. Het was tot in de puntjes verzorgd! Dikke pluim voor jullie beiden! De chocoladeworkshop vonden ze echt de moeite, ze konden er niet over zwijgen op de terugweg naar huis! En als de mama’s en papa’s arriveerden hebben ze ronduit verteld hoe leuk het wel geweest was…Dit zegt toch genoeg..We keren zeker en vast nog eens terug. Nog een prettig weekend en tot ziens! Krista.

Tot binnenkort? contacteer ons via mail of telefoonnr 0478/41.27.72

Wil je als ouder zelf de band met je dochter of zoon verstevigen en ben je op zoek naar een leuke belevenis? Parent-child workshops kunnen georganiseerd worden mits minimum aantal deelnemers.