Benefit programma

Meerdere bedrijven komen, eens ze de smaak te pakken hebben, jaarlijks terug hetzij met een ander team hetzij voor een nieuw thema (bv truffels maken) hetzij met andere klanten.

Sommigen vermelden ons eveneens op hun professionele website als partner, wat voor ons meteen een bevestiging is van onze toegevoegde waarde als ondersteunende partner in klantenrelaties.benefit

Klanten die op lange termijn met ons werken en meerdere malen langskomen of ons als een partner aanzien om hun professionele relaties te versterken, kunnen genieten van ons benefit programma.

Dit betekent dat we een speciale prijs of aanbieding kunnen geven om u te bedanken.

Ook wanneer u op zoek bent omĀ  een sociaal project te ondersteunen dan kan u eveneens dit benefit welke u verwerft doorstorten aan het sociaal project waar wij zelf achterstaan “De Kleppe”, een actief pluralistische organisatie die creatieve en duurzame antwoorden op (hoofd)stedelijke samenlevingsproblemen ontwikkelt, voor en met mensen die door de mazen van het (sociale) net zijn gevallen, al dan niet samen met andere partners.

Komt u meermaals langs, wenst u onze workshops en arrangementen als een constante te aanzien voor uw klanten, vraag dan voor een op maat gemaakte offerte. Wenst u dit persoonlijk te bespreken dan kan dit eveneens na afspraak.

“Ambassadeurs” die onze workshops promoten en klanten bezorgen komen eveneens in aanmerking voor een geschenk.

Comments are closed.