Hoe inschrijven?

Inschrijven of reserveren voor een van onze workshops kan door ons te contacteren hetzij via mail : chocoladepastorij@gmail.com hetzij door telefonisch met ons contact op te nemen via gsm 0478/41.27.72  of een berichtje te sturen op dit nummer. Bezorg ons naast uw contactgegevens zoveel mogelijk informatie zodat wij een idee hebben wat uw verwachtingen zijn. 

Wij bezorgen u verdere data of u kan ons zelf een datum voorstellen indien u met een groep van minstens 8 volwassen personen bent.  De inschrijving wordt vervolgens bevestigd per mail en is pas definitief na betaling van het voorschot. (zie eveneens onze algemene voorwaarden).

Wij verwachten verder van u een opgave van de volledige namen van de deelnemers zodat wij weten wie we mogen verwachten. De voornamen worden eveneens op mutsen gezet zodat dit voor de chef gemakkelijk is tijdens de workshop om iedereen bij naam aan te spreken. De inschrijvingen zijn nominatief en ruilen van personen kan pas na samenspraak met de chocoladepastorij en voorafgaandelijk aan de workshop.