Ideaal en orgineel relatiegeschenk: team-, work- of clientbuilding

Wenst u uw klanten- en/of personeelsrelatie te verstevigen? Nodig hen uit voor een team-, work- of clientbuilding en laat hen een workshop “beleven”! Succes gegarandeerd!

Klanten hebben graag het gevoel speciaal te zijn en waarderen een mooie attentie. Met een of meerdere  “kadobon chocoladeworkshop” kan u hen samen met hun familie laten verwennen op de chocoladepastorij, gelegen in een prachtig natuurgebied. 

teambuildingmooie groep

Een leuk initiatief is eveneens om uw belangrijkste klanten samen met uw vertegenwoordigers en het personeel welke met hen in contact staat een chocoladeworkshop aan te bieden en dit samen te beleven! Dit maakt dat u voor een leuke en aangename band zorgt en naar de toekomst toe de klantenrelatie verankert.

U zoekt iets om uw medewerkers te belonen voor de geleverde inspanning en tegelijkertijd hen te inspireren nog gemotiveerder tewerk te gaan? Een teambuilding workshop kan hier volledig op inspelen.

Nog vragen, een ander idee of graag iets op maat gemaakt ? Kijk ook eens naar onze arrangementen. De combinatie met een presentatie of een sportieve activiteit is eveneens mogelijk!

Laat het ons het weten en wij informeren jou wat de mogelijkheden zijn.

Benieuwd of dit ook voor uw bedrijf werkt? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere inlichtingen. U kan ons bereiken via mail: chocoladepastorij@gmail.com of via telefoon 0478/41.27.72