Contact

bijgesneden hoofding_choco_940Hebt u nog verdere vragen?

Contacteer ons vrijblijvend op volgend adres:

Chocoladepastorij, Tamelbroekstr 2c te 9660 Brakel (Everbeek Beneden)
Tel 0478/41.27.72 bij voorkeur voor 8u of na 18uur of via  E-mailadres: chocoladepastorij@gmail.com 
Een berichtje op dit nummer kan altijd en is eveneens gemakkelijk. Wij bellen u vervolgens dan zelf op

Wanneer u van de E40 komt dan neemt u de afrit wetteren en rijdt u richting zottegem, waarna u naar Brakel rijdt. Vanuit Brakel rijdt u richting Parike en voorbij de kerk in Parike ziet u verderop in de bocht het hotel restaurant “De Molenwiek”, waar u inslaat en vervolgens naar rechts rijdt. Aan het ronde punt gaat u naar links en rijdt u voorbij de kerk van Everbeek, beneden waar u eveneens “De Kleppe” vindt. Volg me rechts tot u aan het cafeetje “het fameus verleden ” komt. Wanneer u aan het caf√©etje “het fameus verleden” bent, dan volgt u deze straat verder tot u op uw linkerhand een pastorijwoning ziet.

U herkent onze woning aan de pastorijstijl met een blauwe poort en blauwe luiken.  De busnummers lopen in de straat wat door elkaar dus let goed op. huis

Parkeer gerust op de oprit (kasseien) van de woning.

De ingang van het atelier bevindt zich rechts van de woning. Komt u wat later aan dan voorzien wegens omstandigheden, stuur ons dan gerust een berichtje zodat we hiermee rekening kunnen houden en de rest van de groep verwittigen die reeds aanwezig is en wel of niet wachten op uw aanwezigheid alvorens van start te gaan.